Werkwijze

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak.Ik kom graag bij u langs om de werkzaamheden en uw wensen door te nemen. Op basis van dit gesprek kan ik een nauwkeurige inschatting maken van de klus en de kosten die dit met zich meebrengt. Aan de hand van dit gesprek maak ik een offerte op. U kunt kiezen of u een offerte wilt ontvangen op basis van een uur tarief of een offerte met een totaal prijs voor de hele klus.  De offerte mail of verstuur ik aan u. Na een aantal dagen neem ik contact met u op om de offerte door te nemen. Dit doe ik met uw goedvinden bij u thuis. Als u akkoord gaat met de offerte, stuurt u één exemplaar getekend terug en dan plannen we in overleg de startdatum. 

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via het contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser:

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd