Tuinhuis

De Totaal Klusser staat voor kwaliteit. Wanneer u een tuinhuisje wilt aanschaffen dan zou u bij de Totaal Klusser een vrijblijvende offerte kunnen aanvragen. De praktijk leert dat veel klanten bij de bouwmarkt/tuincentrum een tuinhuisje kopen en deze laten installeren. Omdat de Totaal Klusser een samenwerking heeft met diverse gerenommeerde leveranciers bent u vaak voordeliger uit wanneer De Totaal Klusser het tuinhuisje levert en plaatst. Met als meerwaarde dat de kwaliteit en garantie gegarandeerd is.Informeer eens wat de Totaal Klusser voor u kan doen en vergelijk prijs en kwaliteit. 

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd