Tegelwerk

Tegelwerk is een van de specialiteiten van de Totaal Klusser.
Of het nu gaat om badkamers, toiletten, keuken, of douches, hij kan u met zijn ervaring optimaal adviseren.
Met zijn praktijkervaring kan hij u ideeën aan de hand doen, die het resultaat er nog beter laten uitzien.Vandaar de tip om als u plannen heeft, vooraf contact met de Totaal Klusser op te nemen.
Wanneer u de tegels al gekocht heeft, kan dat een optimaal resultaat danig in de weg zitten, uiteraard is de keuzen aan uzelf.
De Totaal Klusser heeft vaste adressen waar u de keuze krijgt uit een uitgelezen assortiment. Uiteindelijk kunnen die contacten meer voordeel opleveren dan wanneer u zelf bij een bouwmarkt een partijtje tegels op de kop tikt.
En natuurlijk op al het tegelwerk geleverd door de Totaal Klusser volledige garantie!Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd