Keuken

Het plaatsen van een keuken is de Totaal Klusser toevertrouwd. In deze discipline komt zijn veelzijdig vakmanschap naar boven. Hij plaatst niet alleen maar installeert het complete pakket, inclusief leidingen en elektriciteit. Dat in tegenstelling tot de traditionele keukensteller die verwacht dat voor aanvang van de werkzaamheden alle leidingen op de door hem aangegeven plaats aanwezig zijn. Aan u om te regelen dat die voorbereidingen dan afgerond zijn. Het betekent vaak meerdere dagen overlast.De Totaal Klusser komt enige tijd vóór aanvang van de plaatsing kijken welke voorbereidingen afgerond moeten zijn wanneer uw droomkeuken geleverd wordt. In zijn planning neemt hij dat mee zodat deze in één werkstroom vakkundig wordt geplaatst. Op die manier blijft de overlast voor u tot een minimum beperkt. 

De Totaal Klusser kan ook met u mee naar professionele toonzalen. En wilt u eerst eens vrijblijvend rondkijken, geen enkel probleem. Hij heeft voor u de nodige tips en adressen.

Steeds meer klanten kiezen voor een IKEA keuken. Het marktaandeel groeit. De drempel om zo’n keuken aan te schaffen is vaak de plaatsing. De ervaring leert dat de Totaal Klusser daar de aangewezen vakman voor is.

De keuken neemt in elk huishouden een dominante plaats in. De Totaal Klusser zorgt er met zijn vakmanschap voor dat het elke dag weer genieten is.

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd