Dakkapel

De Totaal Klusser is de veelzijdige vakman die u kunt inschakelen voor renovatie of het plaatsen van een nieuwe dakkapel.
In het geval van een renovatie kan de Totaal Klusser u adviseren hoe dit aan te pakken en wat de kosten hier voor zullen zijn.
En bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel om de ruimte en het wooncomfort in uw woning te vergroten kunt u ook bij de Totaal Klusser te recht. Bij deze specialist kunt u kiezen voor diverse groottes en uitvoeringen of u nu kiest voor een houten of kunststof uitvoering, De Totaal Klusser zorgt altijd voor maatwerk.
de Totaal Klusser zal met u overleggen wat uw wensen zijn, ook voor de opbouw.
De keuze kan vallen op het ter plaatse opbouwen van de dakkapel of juist voor een prefab uitvoering die met een kraan geplaatst wordt.
De Totaal Klusser heeft altijd de regie in handen en zorgt van het begin tot oplevering dat uw droomwens gerealiseerd wordt. Altijd met volledige garantie!Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd