Verbouwen

Elke verbouwing heeft als hoofddoel uw woonplezier te verbeteren of extra woonruimte te creëren. Nu steeds minder gezinnen verhuizen, wil men graag het wooncomfort verbeteren. Een investering waarbij de klant terecht eist dat zijn zuurverdiende geld optimaal besteed wordt. De Totaal Klusser zet dat zwart op wit voor u! Hij is de regisseur van uw opdracht en regelt het van het begin tot oplevering. Hij levert de afgesproken materialen, zorgt dat deze op tijd aanwezig zijn, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Heeft hij ‘extra handjes’ nodig, dan regelt hij dat collega-vakmannen helpen.De Totaal Klusser doet alle werkzaamheden van kleinere klussen tot aannemerswerk. Van het inhangen van een deur stellen kozijn, schilderen tot een compleet nieuwe aanbouw. Vraag de Totaal Klusser wat hij voor u kan betekenen als het om onderhoud, renovatie en verbouwingen gaat. 

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd