Installatie

Een van de belangrijkste werkzaamheden van de Totaal Klusser is installatiewerk in de breedste zin van het woord. Het aanleggen van elektriciteit, loodgieterwerk, leidingen, isolatie zijn onderdeel van werkzaamheden die uw wooncomfort verbeteren.
Meestal is installatie onderdeel van een veelomvattende opdracht. Toch is de trend dat de Totaal Klusser steeds vaker voor separate installatie opdrachten wordt ingeschakeld.
Zo is de Totaal Klusser gecertificeerd om een geavanceerd systeem als een energiebesparende zonneboiler of cv ketel te installeren. En ook gecertificeerd Isover Isolatie Specialist.
Het tekent het veelzijdig vakmanschap van de Totaal Klusser.Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd