Over de klusser

Als zoon van een timmerman ben ik al heel vroeg aangestoken met het ‘klusvirus’. Vroeger hielp ik mijn vader al veel met de klussen in huis. De afgelopen 10 jaren heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan met allerhande klus- en timmerwerken. In 2009 heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Eerst als franchisenemer om vervolgens in 2013 verder te gaan onder de naam, Totaal Klusser Kees den Uijl. In de omgeving van de regio Maarssen/Utrecht ziet men mij dagelijks rijden in mijn Totaalklusbus. Ik heb al menig verbouwing en andere woonwensen naar volle tevredenheid gerealiseerd. Vanaf oktober 2013 ben ik verder gegaan onder de naam Totaal Klusser Kees den Uijl.

De Totaal Klusser is een professioneel klusbedrijf. Ik ben een veelzijdig vakman en sta garant voor deskundig werk en advies van hoge kwaliteit. Ik ben VCA gecertificeerd en ben aangesloten bij de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman en bij een onafhankelijke geschillencommissie, Zelfstandigen Bouw. Daarnaast heeft u twaalf maanden garantie op mijn geleverd werk.

Ik reken geen voorrijkosten en u kunt een vrijblijvende offerte of prijsindicatie van mij verwachten. Heeft u een klus of bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust met Totaal Klusser Kees den Uijl. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd

Contact

Totaal Klusser Kees den Uijl

Reigerskamp 443

3607 JA Maarssenbroek

Tel:

Mobiel:

Email:

+31 346 563753

+31 6 55333233

keesdenuijl@totaalklusser.nl