Garantie

Busje TotaalKlusser

Omdat ik lid ben van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman biedt dit voor u de zekerheid dat uw klus altijd op een vakkundige wijze wordt opgeleverd.

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman staat borg voor:

  • Altijd een servicegerichte en klantvriendelijke vakman.
  • Twaalf maanden garantie op mijn werk.
  • De garantie dat het werk volgens offerte wordt afgemaakt. Ook bij ziekte of faillissement van de   Kwaliteitsvakman. De Stichting zorgt dan voor een vervanger.
  • Duidelijkheid over wie de opdracht uitvoert.
  • Een gratis inspectie bij opdrachten die op meer dan € 10.000 zijn begroot.
  • Daarnaast staat De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman tot € 10.000 borg als uw Kwaliteitsvakman failliet gaat. En de Stichting staat borg voor de nakoming van het bindend advies door de Geschillencommissie tot € 10.000. De voorwaarden van de Geschillencommissie treft u hier.

Bent u ondanks mijn zorgvuldigheid toch niet tevreden?

Spreek mij hier alstublieft op aan. In goed overleg met u, zal ik zo snel mogelijk het probleem proberen op te lossen. Gebeurt dat niet binnen 1 maand, dan kunt u naar de onafhankelijke Geschillencommissie stappen. Dit moet echter wel binnen drie maanden gebeuren nadat u uw klacht bij mij heeft ingediend.

Bent u inmiddels overtuigd van mijn vakmanschap?

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via het contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd