Onderhoud en reparaties

Onderhoud staat voor behoud. De Totaal Klusser is de vakman die u prima kan adviseren op welke manier de levensduur verlengd kan worden.
Hij zal u een duurzame oplossing aan de hand doen, waardoor de kosten zo efficiënt mogelijk gehouden worden.
Gaat het om eenmalige werkzaamheden, dan vraagt u vrijblijvend een offerte.
Komt het onderhoud regelmatig terug, dan is het misschien een idee dat u een onderhoudscontract afsluit? Ook dat is mogelijk bij de Totaal Klusser!Repareren kan vaak veel voordeliger zijn dan vervanging.
De veelzijdigheid van de Totaal Klusser bewijst zich ook wanneer u reparaties uit te voeren heeft. Bel de Totaal Klusser en kijk wat hij voor u kan doen. En blijkt vervanging toch voordeliger, dan bent u ook aan het goede adres want, de Totaal Klusser repareert niet alleen, hij regelt ook de levering van materialen. 

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd