Toilet

Het toilet is meestal het kleinste kamertje in huis, maar het is ook de ruimte waar uw gasten het meest over praten als u er niet bij bent, zowel in de negatieve als de positieve zin.Dat er van deze kleine ruimte ook iets bijzonders te maken is, bewijst de Totaal Klusser keer op keer. Met wat creativiteit en de juiste materialen wordt deze ruimte veranderd in een toilet waar uw gasten nog lang over zullen napraten en u zelf met veel plezier zit. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor toiletruimtes van klassiek tot modern, met fontein zonder fontein, hangtoilet of duoblok en wanneer de ruimte groot genoeg is soms ook nog met een urinoir. Ook het fontein is vaak een blikvanger in het toilet wat dacht u van een hardstenen fontein?

Neem contact op met de Totaal Klusser en realiseer uw droomtoilet.

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd