Vloeren en Wanden

Laminaat en houten vloeren, de Totaal Klusser weet er raad mee!
Wanneer u besluit uw woning een ander aanzicht te geven, wilt u terecht een optimaal resultaat van uw laminaat of houten vloer. De Totaal Klusser legt het snel en vakkundig.
Waarom zou u veel geld in de aanschaf van deze mooie vloeren steken om het effect verloren te zien gaan omdat u het zelf probeert te leggen?De Totaal Klusser heeft ook de kennis in huis om u te adviseren over het indelen van ruimtes.
Een voorbeeld? Een kale zolderruimte wordt omgetoverd tot extra slaapgelegenheid, kantoor of ontspanningsruimte. Door het plaatsen van wanden wordt die droom gerealiseerd.
Ook schuren kunnen zo opnieuw effectief worden ingedeeld.
Waarom zou u zelf aan de slag gaan? Waarschijnlijk bent u met het -dure- materiaal uit de bouwmarkt al meer kwijt, terwijl het resultaat vaak een stuk minder is. 

Vraag de Totaal Klusser om een gratis en vrijblijvende offerte.

Voor een offerte kunt u de Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier.

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd