Badkamer

De Totaal Klusser is een veelzijdige vakman en het installeren van een complete badkamer levert voor hem geen geheimen op. De Totaal Klusser kan voor u de regie van het begin tot oplevering uit handen nemen. U heeft slechts één aanspreekpunt die alles voor u regelt.
Ons advies is hem al voor de aanschaf van materialen te raadplegen, want met zijn ervaring kan hij u adviseren hoe uw droombadkamer ook bouwtechnisch optimaal gerealiseerd kan worden. Plus de praktische tips die u zullen verrassen.
Dankzij de uitstekende contacten met toonaangevende leveranciers kan hij met u meegaan naar professionele toonzalen. Aan u om te beslissen of u gebruik maakt van deze extra service.
Uiteraard krijgt u volledige garantie op alle werkzaamheden want de badkamer is in elk huis de ultieme woonwens. De Totaal Klusser doet het voor u! Voor een offerte kunt u De Totaal Klusser bereiken via mail, telefoon of via de contactformulier

Waarom de Totaal Klusser

De Totaal Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Veelzijdigheid

‘Kwaliteit is een keuze’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdig vakman kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen in en rond uw huis en doe dit met veel passie voor mijn vak. Lees Meer

Gecertificeerd